Logistieke software

Terug naar onze oplossingen

Advies

Geen IT-vraagstuk is ons te complex of te eenvoudig. Zeker niet in de logistiek, want daar liggen de roots van ons bedrijf. INFORIT onderzoekt iedere vraag én de mogelijke oplossingen. Daarvoor luisteren wij eerst goed naar uw verhaal. Hoe werkt u? Wat typeert uw bedrijfsvoering? Wie zijn betrokken?

Onafhankelijk advies

Na ons onderzoek ontvangt u een onafhankelijk advies in de vorm van een praktisch rapport. Daarin staat wat de beste technische oplossing is voor uw IT-vraag. INFORIT bekijkt ook altijd eerst of het juiste systeem misschien al bestaat. Zo helpen we u kosten besparen. En wanneer de markt geen uitkomst biedt, bouwen we de software zelf. Uiteraard in goed overleg.

Dat is IT volgens de menselijke maat

LSPFusion

LSPFusion is ontworpen om alle aspecten van de processen rondom outsourced logistiek te beheren. Van inkoop en opslag tot handling en transport.

Totaaloplossing voor de logistieke dienstverlener

De operationele en financiële aspecten vormen een belangrijke rol in de kostenbeheersing. Met LSPFusion biedt INFORIT de Logistieke Service Provider een one-stop-shopping oplossing. De uitgebreide rapportagemogelijkheden verbeteren transparantie voor u en uw klant.