In 7 stappen naar de oplossing


Onze werkwijze kenmerkt zich door een goede analyse van uw wensen. Vervolgens werken we samen toe naar een oplossing op maat. Door tussentijds te testen, kunnen we tijdig bijsturen en adequaat reageren op feedback. En ook na de implementatie kunt u op INFORIT rekenen.

Sinds september 2017 is INFORIT ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

1. Vraagstuk

We vinden een praktische oplossing of ontwikkelen een uitkomst op maat. Of deze nu ligt in logistieke software of maatwerk-ontwikkeling in de logistieke markt.

2. Analyse

Om het goede antwoord te vinden, starten we met een grondige analyse van de vraag. Soms in de vorm van analyse-gesprekken. Maar zo nodig bestuderen we ook de huidige werkprocessen, soft- en hardware. We brengen knelpunten in beeld en geven een advies. Met daarbij een plan van aanpak inclusief kostenraming.

Zo stellen we samen onze opdracht scherp!

3. Ontwerp

Nadat u de opdracht heeft verstrekt, start onze ontwerpfase. We werken een functioneel en een technisch ontwerp uit. Compleet met een duidelijke applicatiebeschrijving en een gedetailleerde budgettering.

4. Oplossing

Is er specifieke hardware nodig? Onze partners verzorgen niet alleen de hardware, maar ook de configuratie en installatie. Gaat het om de ontwikkeling van een applicatie? Dan bouwen we eerst een prototype.

5. Testen

Is de oplossing technisch gerealiseerd? Dan gaan we die uitgebreid testen. Eerst halen we er zelf alle mogelijke bugs uit. Daarna is het aan u. Pas als het helemaal perfect werkt, geeft u de goedkeuring voor de implementatie.

 

6. Implementatie

Ondanks zorgvuldig en uitgebreid testen, kunnen er na ingebruikname in de praktijk verbeterpunten aan het licht komen. We blijven dus nog in de buurt tijdens deze ‘praktijkcheck’ en voeren waar nodig de laatste aanpassingen door.

7. Nazorg

Ook na de implementatie blijven we graag in de buurt. We kunnen u ondersteunen bij het onderhoud of optimaliseren van systemen. En natuurlijk staat onze helpdesk altijd voor u klaar!